Rólunk

 

EZEK VAGYUNK MI…


Cégünk, a Lyan Kft. egy kizárólag magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, mely 1991 óta működik a hazai piacon, s fő tevékenysége kézműves édességek gyártása és forgalmazása. Egyedülálló minőséget és egyedi termékeket kínálunk, amelyek túlmutatnak az édesség vagy az ajándék fogalmán: kulináris kalandot, izgalmat, felejthetetlen élményt és szép emlékeket nyújtanak. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyat adjunk, amit senki más. Egy ízt, egy illatot, egy formát, egy színt, netalán mindezt egy tenyérnyi édességbe rejtve.

… ÉS EZT KÍNÁLJUK


Nálunk a legkülönbözőbb ízesítésű kézműves tömbcsokoládék közül válogathat (és meg is kóstolhatja). Minden egykilós tömb belga alapanyagból, kézzel készül és minden kézműves tömbcsokoládénkat minőségi alapanyagokkal ízesítjük. Ha pedig valami újra, különlegesre vágyik, rendelje meg, s mi elkészítjük Önnek – nagy mennyiség vagy beszállítás sem okoz gondot (erről bővebben a Cégeknek fül alatt)! Az ízharmóniának csak a fantázia szabhat határt: levendulás, gyömbéres, kicsit vagy veszettül chilis, füstös, wasabis és bármi, amit el tud képzelni. Ideális ajándék rendezvényekre, esküvőre, születésnapra, céges vagy magán bulikra.
Ha szíve leghőbb vágya, hogy valami valóságtól elrugaszkodott, mégis ínycsiklandó őrültséget majszolhasson vagy feltálalhassa vacsoravendégeinek, forduljon hozzánk kérésével, rendelje meg, és mi elkészítjük. Technikai kérdéssekkel vagy íz-ötletekért keressen fel Bennünket a Cégeknek fül alatt.

CÉGINFORMÁCIÓK


Szolgáltató neve: Lyan Kft.
Székhelye: 1092 Budapest, Kinizsi utca 11.
Elérhetőségek:
* e-mail: lyan@lyan.hu
* telefon: +36 1 217 0472; +36 20 293 2336
Adószám: 12509465-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-689-879