Cégeknek

Cégek számára biztosított ajánlataink

Cégek számára számos egyedi lehetőséget biztosítunk. Meglévő és leendő céges ügyfeleink számára vállaljuk ajándékcsomagok összeállítását, egyedi termékek legyártását, illetve bizonyos esetekben kifejlesztését is. A legkiválóbb alapanyagokkal dolgozunk, de képesek vagyunk szűkített anyagi keretből is dolgozni, igazodva a megrendelő igényeihez és anyagi lehetőségeihez. Előre gyártott termékek széles körét forgalmazzuk, valamint műhelyünkben mi is számos, príma és unikumnak számító különlegességet készítünk.

Örömmel biztosítunk luxusszámba menő vagy különleges termékeket rendezvényekre, eseményekre és különleges alkalmakra is, amelyek minőségükkel és ritkaságukkal emelik a rendezvény színvonalát. Személyre szabott termékek készítése sem jelent akadályt!
Vállaljuk nagy tételű és speciális megrendelések teljesítését is. Szállítunk országosan és az Európai Unió területén belül külföldre is.

Amennyiben megrendelést szeretne leadni vagy folyamatban lévő megrendeléssel kapcsolatos kérdése van, keressen minket az elérhetőségeink bármelyikén, vagy küldjön üzenetet és kereskedelmi képviselőnk jelentkezni fog. Amennyiben technikai kérdése vagy kérése van tervezett vagy folyamatban lévő megrendelése kapcsán, keressen minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Barta Éva

Ügyvezető

+36 1 212 5472

+36 20 293 2336

lyan@lyan.hu